Nataša Hergold Mežič

Direktorica in nepremičninska posrednica, Obalno-kraška regija

Pokliči

O agentu

Nataša je v našem podjetju oseba, ki se ponaša z najdaljšim stažem delovanja na nepremičninskem  trgu. Njena pot se je začela v podjetju Agencia d.o.o., kjer je bila najprej nepremičninska posrednica, nato pa je leta 2009 podjetje prevzela in ga uspešno vodila do leta 2023.

Leta 2023 se je pojavila priložnost za drugačen pristop in obliko delovanja in s tem namenom se je pridružila podjetju Mondreal.
 
S svojim širokim strokovnim znanjem iz področja nepremičnin, profesionalnostjo in dobro organiziranostjo rešuje in ureja vodstvene naloge in je hkrati še vedno odlična nepremičninska posrednica v Obalni regiji. S svojo energijo uspe rešiti marsikatero težavo strank in sodelavcev. Njena pozitivna naravnanost in preprostost pripomoreta, da se tako stranke, kot sodelavci počutijo sproščeno in motivirani za delo. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika, ter pasivnega znanja italijanskega in ruskega jezika zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Ni je strah izziva in rada preizkuša nove stvari, izjemno kondicijo in energičnost pa vzdržuje s športnimi aktivnostmi. Njena najljubša aktivnost, brez katere enostavno ne zmore, je jahanje, doma jo pa v dobro voljo spravljata tudi dva, nadvse simpatična psa.
 

Ponudba agenta